Regnig söndag, vackra rosor, tankar om ångest och fotboll på tv

rosor3 rosor4Jag kan inte sluta titta på den här buketten J budade till kontoret i fredags. Rosorna ser ut som sammet, så tjocka och vackra. Snittade upp dom igen och bytte vatten så att de ska hålla så länge som möjligt<3

Rejäl söndagsfeeling just nu. Regnet öser ner, det är grått ute och det känns verkligen som en ligga i soffan och se film-dag. 

Igår sågs jag, Amanda & Therese för en tjejmiddag och det var precis vad jag behövde efter en dag där ångesten kom och gick som en jäkla boomerang. Kändes så himla mycket bättre när jag träffade tjejerna, drack lite rödvin och snackade om typ allt mellan himmel och jord. <3 Varför är det så att när man är mitt uppe i allt tänker att man inte vill träffa någon, bara ligga under täcket och vara helt själv i sin misär – när det absolut bästa botemedlet är sällskap? Men tröskeln dit är SÅ hög. Är glad att jag kom iväg i alla fall, när jag landade hemma hos J strax efter midnatt kändes hjärtat lätt igen.

Imorse gick vi upp först vid tolv och ska jag vara ärlig har vi inte gjort särskilt många knop efter det… Fotboll på tv, en lång frukost, jag har lagt upp min lägenhet på airbnb. Mjukisbyxor och hångel i soffan är det som gäller idag.
rosor2 rosor1

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.