RANGERS – FLYERS

Igår var det dags för match nummer två denna resa; New York Rangers – Philadelphia Flyers. Vid fyratiden samlades vi på en krog i närheten av arenan för middag och fördrink medan Detroit-Boston stod på i bakgrunden.

73Snapchat: tolibella

Efter en timme sa vi hej då till Kajsa som skulle göra debut på pressläktaren i MSG(!). När resten av oss anlände till arenan var det barhäng som gällde ett tag innan matchen äntligen startade.

75Och vilken inledning! Två fighter på en och en halv minut. Publiken var eld och lågor, jag likaså.

69 68 67 72 74 65

^ Där satt Kajsa & Uffe! ^71 70 66Matchen slutade med 3-1 till Rangers där Flyers reducerade med 9 sek kvar av matchen. Så segt att Lunkan inte fick hålla nollan, men en vinst är alltid en vinst.

Efteråt gick Lotta, Peter & jag till Local West precis bredvid arenan (där jag & Eugenia hängde under slutspelet i våras!) och snackade skit med några amerikanare. Kajsa och Uffe hängde istället i Rangers omklädningsrum och Kajsa gjorde sin NHL-debut – texten kommer på Hockeysverige!

Vid midnatt stängde baren så då körde vi en efterkaka på vårt hotellrum i ytterligare någon timme innan det var dags att släcka lampan och tacka för oss.

Nu: Islanders-Detroit!

 

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.