Rabattkod på The Healthy Box!

Hej vänner! Känner ni till The Healthy Box? Det är en bekant till mig, Ullis, som har startat upp företaget. Ullis är en av Angelas bästa vänner och eftersom Angela är en av mina bästa vänner ter det sig naturligt att jag gillar henne. ;)

Hon har styrt The Healthy Box i tre år nu och har precis anställt två tjejer (!) som ska hjälpa henne när hon nu har möjlighet att genomföra sin dröm, nämligen att resa runt i världen i ett halvår. Jag tycker det är så inspirerande. Hon hade en vision och en dröm, funderade ut vad hon behövde göra för att nå dit och så gjorde hon det. Rätt och slätt. Jag lyfter mer än gärna kvinnor som går emot strömmen och Ullis är en av dem.

Till boxen då. :) THB är en prenumerationstjänst som går ut på att du en gång i månaden får en låda med produktprovet och nya produkter inom segmentet hälsa. Hur bra som helst för oss som tycker det är intressant och vill se vad som är på gång! Ullis sponsrade eventet jag var på i lördags och med oss hem fick vi månadens box som innehöll detta:
Nya Vitamin Well Awake, proteinpuddingar från Barbells, naturliga tabletter mot åksjuka (ingefäratabletter), vegoprotein och snacks från Risenta. Jag är toktaggad på att testa Vitamin Well Awake, som ni vet är jag en koffeinjunkie så den här kan mycket väl bli en ny favorit. :)

Det bästa? Jag frågade Ullis om jag kan få en rabattkod att dela med mig till er! Jag får alltså inte betalt för detta och inga gratisboxar. Bara en fin tjänst till er läsare som jag förmodar är ganska hälsointresserade eftersom ni läser min blogg (haha, skrev box först).

Rabattkoden är WAGNER20 och ger dig 20% på första boxen. Enjoy! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.