Putsa ytan inför semester

Klev upp i ottan för att besöka Corinne & Friends och få håret klippt. Så himla bra att de öppnar kl 8 och kan fixa håret på en timme – har man flextid som jag är det  helt suveränt. Köpte med mig en Yellow Yoga från Blueberry på väg till kontoret, har glömt hur extremt asnice en smoothie är på morgonen (mvh för mkt kvarg typ). Såhär blev resultatet:


Ignorera påsarna under ögonen. Sov för lite i natt.

På jobbet blev jag återigen påmind om hur vänliga och fantastiska mina kollegor och chefer är. Kan inte sluta prata om hur tacksam jag är över att jag hamnade här.

Efter jobbet hade jag en bokad tid för att göra naglarna. Ni vet; inför semester är det mycket yta som ska fixas…. :) blev korta, röda. Typ för korta. Men vad gör det om hundra år.

Och efteråt gick jag förbi Mellqvists och köpte med mig en bulle & semla. Gick därifrån med ett leende tack vare personalen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.