PT-morgon och chokladbud från Godiva

Hej vänner!

Kan det sluta vara blå himmel, strålande sol och vårkänslor i luften samtidigt som termometern visar minusgrader? Den där våren, where you at? Ska liksom bli -8 imorgon. Nog för att slutspelsväder är ostadigt, men det här är ju ett skämt.

Imorse gick jag upp vid 6 för att träffa min PT kl 7. Var så jädra kul. Och jag var så jädra svag…. Men det enda sättet att bli starkare på är att fortsätta träna. Det KOMMER att ge resultat. Det gäller bara att vara ihärdig.

I förra veckan kom ett bud från Godiva fullt av härlig, exklusiv choklad. Blev helt paff, det var hur mycket som helst! Anledningen är att Godiva, som tidigare bara har sålt sin belgiska choklad i egna butiker och på flygplatser, numera går att få tag på i Sverige. I en vanlig matbutik. DRÖM!

Min favorit var helt klart Caramel Lion med mjölkchoklad… Mums vad god den var. Även den ljusblåa förpackningen, med salted caramel var magisk. MAGISK! Tog med mig halva budet till jobbet och ställde fram all choklad vid kaffemaskinen på vår våning. Det tog inte lång tid innan det tog slut…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.