Proteinrika våfflor till Våffeldagen 25 mars

Från en helgbrunch för ett par månader sedan

Idag, lördagen den 25 mars, är det Våffeldagen! Jag gick tillbaka i mitt arkiv för att se vad jag har skrivit om våfflor och det är allt från pulvervarianten till egna recept med mer protein i. Receptet nedan har jag improviserat ihop själv, testa gärna – de blir både frasiga och smaskiga! Och mer mättande än pulvervarianten, även om båda är lika goda. :)

Recept på proteinvåfflor:

5 ägg
2 msk Bake Pro (bakprotein)
2 msk fiberhusk
2 msk kokosmjöl
1 dl mjölk
0,5 dl vatten
1 krm salt
2 krm vaniljpulver

Vispa ihop allt och se till att du smörar våffeljärnet inför varje laddning. Använd smör eller kokosfett. Om du använder dig av pulvervarianten behövs inget smör i järnet då du redan tillsätter det i smeten.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *