Söndagsfrukosten: proteinpannkakor med barbells-nutella, propud och walden farms

Här kommer ett frukosttips på lyxpannkakor! Jag lagade dessa för ett tag sedan men tyckte de passade bra som ett söndagsinlägg. Har blivit HELT hookad på dessa pannkakor, så himla goda – och mättande : )

Det här är bananpannkakor med sockerfri hasselnötskräm från Barbell, proteinpudding i smaken vanilj och sockerfri pannkakssirap från Walden Farms. (Jisses, känner mig som en av bikinifitnesstjejerna med alla dessa substitut!)

Nej men ärligt, jag vill gärna äta godsaker men skulle jag äta sockersaker varje dag skulle jag få en stroke innan jag fyller 30. Det går att hitta substitut utan att vara en hälsonazi med. : ) Givetvis kan man välja vilket tillbehör man vill, jag brukar bara ha en klick jordnötssmör och skivad banan ibland.

Thowes proteinbananpannkakor

Cirka 10 st plättar

2 ägg
1 banan
2 msk superminikeso (eller vilken keso som helst, så klart!)
2 msk havregryn
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1/2 chiafrön
1 krm havssalt

Mixa allt med en stavmixer och klicka ut i plättar på smörad panna. Stek på låg värme under lång tid.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.