Prestationsångest och shopping

Min nya arbetsplats bara växer och växer hos mig. Det tar tid att komma in i en ny bransch, ny arbetsplats, interna processer och gud vet vad – men nu är “det värsta” över och jag är relativt självgående. Med värsta menar jag alltså de veckor det tar att lära sig saker och ting, vilket suger om man är otålig och har prestationsångest :)) Vill ju vara bäst direkt och jag mår seriöst dåligt när jag har gjort fel. Jag älskar att lära mig saker, men när jag har gjort något fel (som att inte ha koll på viktiga detaljer om en kampanj när jag ska briefa någon) äter det upp mig inifrån. :)) Är iofs nästan lite stolt över att jag vågar skriva ut att jag har prestationsångest, det har jag alltid viftat bort tidigare. Varenda jävel har ju prestationsångest, är stressad, har problem med vad som är hälsosamt respektive beroende, har dåligt självförtroende osv. Och eftersom jag inte vill vara som alla andra så har jag vägrat säga att jag är precis som… alla andra. Sån tönt. Det finns så många dimensioner av diskussioner i detta. Helt absurt att så många mår dåligt. Att det är den nya normen. Därtill är det himla trist att jag känner som jag gör.

Men ah.

Vill ni veta årets skönaste grej?

Klart ni vill.

Snacka om att snacka upp detta nu, haha…

MEN! Jag smsade Jocke efter jobbet och frågade “Kan vi inte slänga ALLA strumpor så köper jag svarta och vita, långa och korta efter jobbet?”. Han gick igång totalt. Fy fan vad skönt, vi har säkert 20 strumpor som ligger solo och inte har någon kompis. Väck med alla strumpor, ersätta med nya. No mercy. Samma sak bör man göra med underklädeslådan typ vartannat år (tips). Så i alla fall…

Gick till gallerian och köpte massor av strumpor. Men det slutade inte där. Köpte ett par ballerinas i skinn med. Alltid bra att ha klassiska skor i bra kvalité. Tänkte att jag inte har så mycket i garderoben efter att jag rensade den förra helgen men orkade inte shoppa.

Ah, tjena. Shoppade kläder för 6000 kronor. The good stuff är att jag som skrivet rensade hela garderoben och flera flyttkartonger med kläder som jag sålde och skänkte bort. Så tycker jag är värd några nya plagg… (Och fick semesterersättning från SATS + bra lön från mitt extrajobb, hehehe.)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.