Pressfrukost, dåligt spinningpass, sockerabstinens och eventtorsdag

thowe-bw

Hallå peeps!

Imorse sprang jag på pressfrukost för Marita Karlsons samarbete med Wayne’s Coffee, mer om det imorgon : ) Egentligen skulle jag gå dit med en kollega men hon råkade glömma bort det. Tänkte att jag också skulle hoppa eventet, men om man inte utmanar sig själv (i detta fall gå ensam på event och tvingas prata med främlingar) så utvecklas man ju inte. Och det var tur att jag bestämde mig för att gå! Frukosten var riktigt, riktigt bra och jag blev superinspirerad till att testa ny hälsomat till hösten. Sånt är ju alltid kul! Dessutom fick jag en chans att hälsa på branschkollegor.

Efter jobbet hade jag ett spinningpass inbokat, 30 minuter högintensiva intervaller. Det gick åt skogen pga en instruktör som inte räknade låtarna och så var passet över innan vi hade kommit in i den högintensiva delen på riktigt. Avslutade passet i gymmet istället.

Har varit rätt arg de senaste dagarna men insåg när jag gick från gymmet att det högst troligtvis “bara” är sockerabstinens, haha. Så jävla illa. Har ju inget direkt att vara arg över just nu så det är skönt att inse att det bara är kemiskt. ;-)

Imorgon väntar presslunch med Blossa som ska avslöja årets nya smak och på kvällen är det bloggevent följt av ett yogapass och så middag med honom. Bra torsdag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.