Pre birthday after work på Hantverket

I veckan blev jag avsläppt vid Stadion strax innan jobbet och promenerade längs Sturegatan bort mot kontoret. Då gick jag förbi Hantverket, en restaurang som jag inte känt till tidigare men som såg så väldigt trevlig ut från utsidan. Dessutom hade de en skylt “Livejazz och after work på fredag!” vilket direkt fångade min uppmärksamhet. När det kommer till liveband är jazz min absoluta favorit. Eftersom jag hade planerat att ha någon form av drink dagen innan min födelsedag tänkte jag att Hantverket skulle passa perfekt. Och det gjorde det, definitivt!

Så blev det fredag och jag hade bjudit in några av tjejerna. Jag var på plats prick klockan fem när de öppnade, var visst lite tidig… Men satte mig ensam i baren och snackade skit med de väldigt sociala och roliga killarna som höll på att hacka is inför kvällens festligheter. Jazzen drog igång och jag ställde mig tyst frågan Varför sitter man inte ensam i en bar och dricker bubbel oftare?!

aw 1 aw 2 aw 3Bestämde också att det här skulle bli mitt nya stammisställe. Så nu vet ni vart ni hittar mig de kommande helgerna, haha! De byter ut sin drinkmeny en gång varje månad vilket jag verkligen tycker om. Cudos till barer som hela tiden vill hänga med!

aw 6 aw 4Strax innan halv sex kom Angela och Jasmine som hade med sig en pre b-day-present<3 Vi flyttade till uteserveringen och började dricka champagne (eller öl om man var mer törstig) : )

aw 5 aw 9 aw 7 aw 8Sen ramlade Millis, Tess och Ullis in och det blev ett himla trevligt snack om allt från galna flickvänner till födelsedagar och singelsomrar.

aw 11 aw 13 aw 12 aw 15 aw 14Timmarna gick och vid åtta kändes det som att det var dags att åka hem och packa inför helgen. Det var ju ändå födelsedagshelg ; ) Så väldigt härlig atmosfär, bra tjejer, sensommarvärme och bara… ja, glädje.

Tack för den fredagen <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.