Prag-outfit: vita byxor & stora lår

Nog för att vita byxor var extremt inne under min tonårsperiod men någon gång runt första hånglet/folkölen/betygssättningen (spännande kombination av saker att markera en tidsepok med) slutade jag också att bära dem. Oklart varför. Och så gick det flera år och under dessa tyckte jag nog att jag hade för stora lår för att våga mig på att bära ett par byxor i ljus kulör. Hemskt – och jag vet att det är fler tjejer än jag som har tänkt så.

Men som alltid när jag reser bort tar jag med mig minst ett plagg som inte riktigt känns jag, som jag kanske behöver lite extra mod för att bära – och då kanske vågar bära i en stad där jag inte känner någon. För om jag bär ett plagg en gång så är det ingen big deal att bära det igen. Så har det varit med olika accessoarer, som hatten innan den blev trendig eller scarfen innan även den fanns på ELLEs trendrapport.

Den här gången var det mina nya, vita kostymbyxor som jag köpte under förra sommaren men inte har burit förrän igår.

Byxor – H&M, Blus – Missguided (tror jag!) – Väska – Second hand, Scarf – köpt i Prag, Skor – Köpt i Prag (på H&M)

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.