Phuket dag 3: drinkar, grym shopping och ett avslut

Hej vänner!
Eddie och jag har precis kommit hem från en brutal shoppingrunda. Vi gick bananas nu sista kvällen men jag ångrar det inte en sekund… :-) Nästan allt är färdigpackat nu och det känns faktiskt skönt att komma hem. Jag saknar min familj, mina bästa tjejer, min klass och jag saknar SATS! Nu väntar bara en lång flygresa… 

Sent igår natt bokade vi ännu en natt här på hotellet. Vi var först nere i lobbyn och frågade om det var möjligt och vad priset låg på, men till och med personalen rådde oss att boka via Agoda då det var något billigare. Så vi gick upp på rummet enbart för att boka ännu en natt på hotellet vi bor på… Kändes lite lustigt! Imorse var vi dock tvungna att checka ut från 1104 för att flytta till 1107. Också lustigt. Menmen! Visar nedan bilder från vårt nya rum:
mandarava-resort-phuket DSC02792 DSC02793 DSC02794 DSC02795 DSC02796

Jag vaknade med huvudvärk och kunde inte riktigt äta av frukostbuffén på det vis jag hade önskat (läs: tre portioner av ALLT) men värken gav med sig någon gång på förmiddagen. Skönt! Vi hängde vid poolen och fotade säkert 50 bilder enbart på oss själva i denna badbalja. Brukar tänka att jag aldrig mer kommer träffa de personer som sitter bredvid och kikar på oss när vi (jag) tar fram kameran hela tiden. Hehe.

Morgon-selfie. SÅ-KLART! :-)
thowe-wagner-larsson
När de flesta av er låg och sov var klockan 12.30 här i Thailand och jag unnade mig en drink innan lunch… mandarava-resort-phuket
thowe-wagner-larssonmandarava-resort-phuket DSC02807mandarava-resort-phuket DSC02825 thowe-mandarava-pool poolbild-phuket DSC02846 pool-phuket-thailandAlltså ni ser JU vad underbart vackert det är. Vi beställde lunch till poolen, kändes lite lyxigt att inte behöva gå upp och sätta sig vid bordet :-)DSC02862

Vid ett av poolområdena som hotellet äger finns det ett par soffgrupper likt den nedan. Vi har haft turen att haffa en egen två dagar i rad nu!
thowe-wagner-larsson

Imorgon har vi ett par timmar innan vi behöver åka till flygplatsen. Vi tänkte äta en rejäl frukost och sedan lägga oss vid poolen. Vid tolv måste vi checka ut och vid 13.30 kommer vår taxi. Eftersom vi ska resa i nästan ett dygn vill vi såklart duscha “på riktigt” innan vi sätter oss på ett flyg och det kunde hotellet lösa. Perfekt! Hörs vi inte imorgon så hörs vi säkert i Dubai. Puss och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.