Påskmiddag med Årets Kock 2016 Jimmi Eriksson & Briska

Förra veckan hängde jag med det härliga gänget från Jung (<3) som hade bjudit in olika goa människor för att äta påskmiddag tillagad av Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016. Uppgiften var att komponera en påskmeny utifrån Briskas nya alkoholfria äppelcider.

Jag fick, som enda journalist i sällskapet, tre av recepten exklusivt för våra sajter. Här hittar du recepten på ELLE Mat & Vin!

Den första rätten var råraka med en varsin liten spritspåse med löjrom – HUR rolig idé?! Det vill jag lätt kopiera till helgens påskfirande! Under middagen fick vi “konversationsstartare”, ett kuvert med olika frågor att ställa. Första kuvertet delade jag med Anna-Clara, en av Jungs härliga PR-konsulter.

Alla rätter var helt otroligt goda. Alla ba “MMMMM åh herreguuuuud”, haha! Människor som kan komponera smaker imponerar verkligen på mig. Wow.

Vid den här tiden fick vi nästa kuvert och då diskuterade jag med Sofie som driver bloggen Foodstories. Vi pratade om hamburgare, New York, relationer och vad framgång är.

Sista kuvertet delade jag återigen med Anna-Clara och mysiga Siri som driver Olivehummer. Vi var bara ett dussin eller så och det gjorde middagen väldigt mysig och intim.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.