Påskdagen hos mamma: ful som nyfödd, HV-vinst och trerätters

Idag firade vi en väldigt lugn och opretentiös påsk hos mamma. Vi åt en god förrätt och skålade i Pol Roger till HV71s intro till Jockes stora glädje. En trerätters senare och jag satt på andra våningen insjunken i gamla fotografier, Jocke låg i soffan och såg hockey (vilade) och resten såg Formel 1-loppet i sportrummet.

Mamma kom förbi då och då och vi skrattade högt åt hur ful jag var när jag var nyfödd, haha! Herregud. Jag trodde jag var söt, men nä ni…

Jag gillar verkligen att se analoga foton. Det var härligt att se farmor välmående igen (hon var sjuk och gick bort för några år sedan), hur stilig farfar var med sitt bruna backslick för 20 år sedan, Jesper med glass i hela ansiktet, hur lika jag och mamma var och vilken snygging farsan var i yngre dar. :)

Efter Djurgården-Elfsborg åkte vi hem och ikväll har vi bara legat i soffan och tagit det lugnt. Jocke är fortfarande sjuk och jag har fått ryggskott (!!!!!) så vi mäktar inte med särskilt mycket mer.

Share:

1 kommentar

  1. Ewa
    04/17/2017 / 14:55

    haha vilken underbar bild på Sonja! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.