Påskafton i Brottby

Igår mådde Jocke lite bättre så vi åkte som planerat till hans föräldrar ute i Brottby för att fira påsk. Det var kallt men solen sken så en viss vårkänsla infann sig trots allt.

Jag har inga direkta traditioner för påsk, det blir lite som det blir vilket i många fall kan vara härligt det med. Det kanske gör det hela lättare eftersom man blir lite som en kameleont och kan fira en högtid på olika sätt. Jag vet inte. Har ni ett speciellt sätt att fira vissa högtider på och tycker ni att det känns jobbigt om det inte följs?

Igår började vi med att måla ägg, jag bidrog med ett emojiägg och ett Färjestadägg. När jag bodde hemma brukade mamma måla fula (förlåt mami!) ansikten på äggen och skriva något kul, men det var länge sedan jag själv målade. :)

Sedan var det dags för äggjakt! Påsar med en tax free-present, ägg och godispåsar fanns att leta efter. Jag var riktigt stolt över mitt gömställe för Jockes ägg men han hittade det efter bara två minuter…

Resterande tiden av påskafton vispade vi äggtoddy (har aldrig gjort det förut!), åt påsklunch, tittade på gamla bilder (älskar att titta på gamla foton, ska försöka leta upp några när jag åker till mamma idag), spelade spel, åt grillat till middag och bara hade en superhärlig påskafton. <3

Share:

1 kommentar

  1. 04/16/2017 / 12:27

    Så härliga bilder! Mysigt med påsk ju.. :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.