Paris i helgen!

Hej godingar! Kom precis hem från ett event på Meltbar tillsammans med två kollegor. Det var burlesque med influenser av 20-talet och prohibition-tema; vi serverades champagnecocktails i tekoppar, fick små snittar och lyssnade på härlig jazz och såg kvinnor både sjunga och dansa. Väldigt classy och en riktigt rolig grej. När vi kom in genom entrén var min första reaktion “WOW så fint!” – den mörka lokalen var full av strass, sammet, pärlor and you name it. Personalen var klädd som i The Great Gatsby. Sen blev vi slussade in genom en “hemlig passage” och ner i ett annat rum. Går gärna hit igen.

Till något annat roligt… I helgen åker jag till Paris! Jag ska dit på jobb för ELLEs räkning och ska bl a intervjua supermodellen Izabel Goulart. Det är ju modevecka i Paris just nu så jag sprang och köpte fyra (!) nya skor på lunchen enkom för detta, haha. Eller nu ljög jag, men visst, att ha nya skor i Paris är inte trist direkt. Först var tanken att J skulle hänga på men eftersom jag ska jobba hela söndagen ändrade vi oss. Så jag åker själv – och jag påminns om att jag så länge har drömt om att resa till Paris just på egen hand… Så det blev bra “tillslut” ändå ;-) Tänk vilka vägar livet ger oss ändå. :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.