Pannkaksfrukost i morgonsolen

glutenfria pannkakor

Frukost på balkongen i morgonsol <3

God morgon vänner!

Vaknade till rätt tidigt idag, redan 7:20. Men jag förmodar att jag inte behöver mer sömn om jag går och lägger mig strax innan midnatt, 7-8 timmar är klart godkänt. Egentligen borde ju ett behov av mer sömn vara ett tecken på antingen en begynnande utbrändhet eller en infektion i kroppen? Eller är jag helt ute och cyklar nu kanske…

Hur som! Jag gjorde i ordning pannkakor till frukost och satte mig på balkongen. Det blev så varmt att jag bytte om till bikini och nu sitter jag här och njuter. Hoppas solen tar lite grann så här tidigt på morgonen… Freestylade lite med pannkakorna men de blev både söta och goda, så jag delar med mig av receptet:

Recept på glutenfria pannkakor:

3 hela ägg
2 dl mjölk
3 msk kokosmjöl
0,5 tsk vaniljpulver
1 krm salt
Smör eller kokosfett att steka i
Sen gör du som vanligt bara. Vispar, gräddar och serverar med det du tycker om. Jag hade vanljkvarg och färska blåbär. : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.