På väg till Oslo

Hallå, hallå!

Just nu är vi någon halvtimme från vår slutdestination, Oslo. Det är jag, pappa, Jannie, Carmen och Lorena som åker västerut idag (Eugenia kommer imorgon) för att vara på plats när äldsta styvsyster Lorenza tar examen från Norges främsta konstskola. Hurra!

Trots en restid på 5,5 timmar har tiden passerat någorlunda fort. Jag jobbat de första två timmarna sedan har jag suttit och planerat inför ett event och letat kläder. Så länge jag har min dator klarar jag mig utan problem. ;)

Men hörni, vänner! Jag skulle behöva er hjälp. Min hy har ballat ur totalt. Först trodde jag att det enbart berodde på att det var den tiden i månaden, men den är kaos nu. Antingen så äter jag något jag inte tål eller så använder jag gammalt smink… Det syns inte på bilden, men hyn är inte alls frisk. Skulle behöva gå till en hudterapeut och få proffshjälp en gång för alla. Har ni någon ni vill rekommendera? Kommentera då gärna. <3

Share:

2 Kommentarer

 1. Hedda
  06/13/2017 / 12:54

  Hej Thowe!
  Jag hade väldigt mycket problem med min hy när jag kom hem från Kina där jag bodde i ett år. vet inte alls va de berodde på men va väl att jag levde på ett helt annorlunda sätt med både klimat och mat som var annorlunda. Men, jag testade iaf allt jag kom på, olika krämer och salvor, och även antibiotika. Just medicinen hjälpte en liten stund men sen kom det alltid tillbaka. Men sen gick jag till DelCarmen på Odenplan, en skönhetssalong där jag gjorde ett antal behandlingar (det finns olika behandlingar beroende på om du har problemhy eller inte) och använde deras produkter och det funkade verkligen! Dom utvärderar din hy o ser vad du behöver typ, och i min behandling och produkterna jag använde var det AHA-syror i. Det hjälper till att “återställa balansen” i huden typ. Dom var riktigt bra, men lite dyra! Nu är jag ju fattig student så använder inte produkterna längre, och idag kan jag ju få lite finnar ibland men inte ALLS lika mycket som förut!
  Kram Hedda :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/13/2017 / 21:07

   Hej finis! TACK för tips!! Ska kolla! Stor kram <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.