På jakt efter skidkläder och ett glas rött

Igår kände jag mig inte särskilt kaxig men fick panik av tanken på att sitta inne en hel dag igen. Killen skulle leta underställströja inför Vasaloppet och med frasen “Sen kan vi ta en mysig fika någonstans på Östermalm” (har nog inte varit så jättesubtil om att jag saknar den närhet till alla restauranger och fik jag hade när jag bodde på Gärdet, heh…) var jag såld och hängde på.

Tyvärr ingen shoppinglycka för killen men jag fyndade en välbehövlig sportbh från Nike till 40%. Bra! Tweeten nedan illustrerar hur jag kände inne på Alewalds, hehe.

Sen tänkte jag…… Att om man ändå är ute på stan…… Och inte har kostschema till 100% pga förkylning…… Så kanske ett glas vin är att föredra istället för kaffe?

Så vi gick till Boquerian! Drack ett glas rött och njöt av varenda droppe. Behövs inte mycket när man är sjuk, haha.

Sen gick vi till NK och köpte ingredienser till hemmagjord pizza som blev kvällens middag. Jag skrev ut på Twitter om tryffelolja i tomatsås var något att ha och de flesta ba KÖÖÖR. Så vi testade! Och det blev ju hur gott som helst. Så tips: tryffelolja i tomatsås, mums!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.