Out of Office på Stadion

oooaw1

Bra stökig kväll igår, haha. Men sjukt kul! Millis och Jeppe kom förbi efter jobbet och så drack vi sommardrinkar innan vi gick till Stadion där månadens OOOAW ägde rum. Kan inte säga det nog, älskar verkligen att bo där jag bor. Efter att vara van vid att ständigt planera efter tågtabeller och inte kunna vara spontan uppskattar jag verkligen detta.

oooaw2Väl på plats mötte vi upp resten; det var en sån kväll där det kändes som att tiden både stod stilla och försvann i ett nafs. Jag gillar inte när det är många människor på samma plats men det här var inga problem, kanske för att det ändå fanns mycket yta och om man ville “kunde” man gå runt lite bakom kulisserna s a s……. :-))))oooaw4Upptäckte dessvärre att min telefon blev stulen/tappad. Usch, vilken ångest jag hade hela kvällen. Vi tog en taxi hem och somnade säkert vid elva-tiden (fördelen med att Out of Office bara håller på till 22), så när jag vaknade vid sex-tiden imorse testade jag att ringa den – och någon svarade. Fick typ panik och tänkte att personen måste vara en idiot som inte hade stängt av den… Men så visade det sig att det var en av entrévärdarna på Stadion som hade hittat min telefon (!). Så nu ska jag bege mig dit och förhoppningsvis finns den där. Håll tummarna!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.