Onsdag 25 januari; mulet väder, en bättre backhand & lökringar

Idag var det återigen mulet väder. Otroligt trist att hela tiden mötas av gråa moln och även om vi har semester, inte “behöver” tänka på jobb och yadayada är det lika trist om inte ännu “värre” att åka till Asien och ha regn och dåligt väder när man behöver sol & värme som mest. Jag vet att jag inte bör klaga men jag gör det ändå.

Hur som haver! Vi lägger oss vid stranden/poolen oavsett så länge det inte är regn. Solen tar lite grann och det finns i princip ändå ingenting annat att sysselsätta sig med.

2 3 1

Vi brukar gå upp från stranden runt fem-tiden och då går Jocke och gymmar eller så spelar vi tennis ihop. Jag har följt med till gymmet typ tre gånger men jag känner mig oftast så seg i kolan att jag inte får ihop ett träningspass hehe. Idag blev det tennis! Banorna ser rätt risiga ut men de fungerar alldeles utmärkt att spela på.

45Idag gick det betydligt bättre att spela! Jocke har lirat tennis sedan barnsben vilket innebär att jag har en grym tränare även på fritiden :)) Jag hade helt tappat rörelsen i backhand-slaget men efter en genomgång och några provbollar gick det hur bra som helst. Jag är fortfarande lite lätt i extas över att jag har hittat en SPORT som jag gillar!

Efter tennisen rann det av oss, resultatet av att träna i hög fuktighet. Vi satte oss på balkongen och tog en drink och åt lite chips innan middagen :)

1Till middag åt jag jumboräkor och Jocke åt någon indisk rätt. Han var väldigt noga och bad specifikt om att “inte få någon lök till”. Vad tror ni finns på kycklingen när han får in tallriken… Haha, alltså! Jag skrattade så jag kiknade. (Okej det var roligare om man var där, haha.)76 2 3810Upptäckte att typ fyra av de klänningar/shorts jag hade med mig var lite för korta för att bära på den här resorten så det blev samma outfits några gånger :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.