Onsdag 18 jan; paradisstränder, arga apor och romantisk middag med min kärlek

1476

Vårt gulliga trähus i slutet av regnskogen :)

Även idag har vi legat på stranden hela dagen. Vi ville bara ta det lugnt de första dagarna så vi har bara njutit av iskall cola light och öl i tokvärme… Det finns en strandbar mellan poolen och strandsängarna vi köper lunch och dricka i varje dag, sjukt mysigt ställe.

10 127

Efter stranden tog vi en shuttlebus upp till vårt rum när vi såg att det var flera apor under vår och grannens balkong. Det ÄR ju lite läskigt att närma sig den arten apor som äter vad som helst och kan vara lite aggressiva. Jag fick panik när en apa följde efter mig på vägen upp och så fort jag var uppe var det som ett startskott för resten av aporna som satt och gömde sig… De sprang mellan mig och Joakim in i nästa skog, från en stor “farbror apa” till en mini-monkey!

9 8

På kvällen åt vi på en jättemysig restaurang precis vid vattnet. Vi satt där länge och bara njut av den lätta brisen från havet som slog emot stranden nedanför. Vi båda åt en thairätt, men det tog ett tag innan vi fick maten, inget vi stördes jättemycket av men ändå. Till efterrätten kom ägaren fram och sa att de bjöd på den som en ursäkt, bra service! Det uppskattas. Vi var där sist av alla ihop med ett annat par som satt vid öppningen mot havet. När vi ätit upp och bara hade vår dryck kvar sa en av servitörerna åt oss att sätta oss där och njuta av kvällen och utsikten, vilket vi också gjorde och bara NJÖT… Älskar den där mannen så mycket att jag får nypa mig själv ibland över att han verkligen är min.

5 2 4 1 3De gröna lamporna syns längs hela havsremsan och är fiskebåtar som fiskar upp bläckfisk varje natt :)

Share:

1 kommentar

 1. Mari
  02/02/2017 / 21:52

  Hej,
  Tack för en inspirerande blogg. Jag hittade hit av en händelse och har nu följt dig ett tag, dock aldrig lämnat en kommentar tidigare.
  Ni ser ut att vara så lyckliga och ni verkar ha haft en fantastisk resa!

  Jag funderar på att köpa en polariodkamera och vill bara kolla om du är nöjd med din. Och vad det heter och så. Det finns ju några att välja på när man söker på nätet… ;) Och vem ska man lita på när man ska välja, alla vill ju sälja så klart. Jag hoppas du har tid och lust att dela med dig. Om inte är det ok ändå så klart. Kommer ändå fortsätta läsa din blogg. :)

  Kram Mari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.