THOWE WAGNER LARSSON

Varmt välkomna till min blogg! Jag heter Thowe, är 27 år gammal och bor på Kungsholmen i Stockholm. Jag jobbar som Nordic Digital Content Producer på SATSELIXIA där jag ansvarar för vår digitala kommunikation mot den nordiska marknaden.

Här kan ni läsa en intervju med mig som Uppsala Medievetare har gjort: 5 snabba till proffsen

Jag har bloggat sedan 2005 och haft olika nischer. Bl.a. hade jag en träningsblogg som blev nominerad till “Sveriges bästa träningsblogg” 2013 i Finest Awards. Men mestadels har mitt bloggande handlat om det jag tycker är kul att skriva om och det har skilt sig vilt beroende på vart jag i livet har varit under dessa snart tolv år.

Idag handlar min blogg om fem saker. Resor, hälsa, mat/dryck, outfits och personlig utveckling. Läs mer om vilken nisch min blogg har i det här inlägget >>

Mina stora intressen är att resa och upptäcka nya platser. Mode är ett stort intresse, likväl hälsa i allmänhet. Reflektion samt personlig utveckling är också något som intresserar mig. Sociala medier är, som ni kanske förstår, något jag brinner för och i sportens värld är det Färjestad och New York Rangers mitt hjärta bankar för.

Vill du kontakta mig eller läsa om hur jag jobbar med PR och samarbeten? Klicka här för att komma till min PR & Policy-sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *