By Thowe

Om jag någonsin undrar – jag är absolut extrovert

Hej hej!

Äntligen helg, hur mår ni? Jag hade en så väldigt mysig dag i torsdags, så jag tänkte köra ett klassiskt dagboksinlägg om den. Det blev så tydligt när jag var på väg hem, full av energi, att jag är extrovert och att det är så här jag tankar energi. Okej, nu ska ni få veta!

Jag och Loui hade stämt träff på Pom & Flora för en frukostdejt. Vi ska hålla i en inspirationsföreläsning (”föreläsning” – egentligen är det mer ett inspirationssnack) för WKS18-eleverna på Medieinstitutet nästa vecka. Kul ju! Minns att jag själv hade tusen funderingar och frågor inför min första LIA-period, så jag hoppas vi kan bidra med något för elever som känner likadant.

När vi sa hej då gick jag upp mot Odenplan och satte mig på Johan & Nyström med en kopp kaffe. Jobbade i min ensamhet i några timmar. NJÖT till fullo, ska jag tala om!

Vid tolv träffade jag Kajsa vid Stureplan för en lunch i Sturegallerian. Åh denna tjej. Hon berättade om så härliga saker och vi kunde konstatera att vi har stått vid varandras sida vid flera stora beslut i livet. Om drömmar vi haft och året efter kunnat se tillbaka och minnas ihop. Om ett år skålar vi i champagne, vännen!

När vi sa hej då var det dags att ta bussen till Fridhemsplan för att besöka min kiropraktor. Häromdagen hade jag ont i ryggen och kände mig rätt less. Men jag insåg att det var flera veckor sedan jag var yr dagligen och att jag verkligen mår bättre nu. Det var förvisso en extremt stressig period, men ryggen har med detta att göra med. Blev väldigt glad när jag insåg att jag har gjort framsteg. Knäckte nacken, tittade på en del grejer i ryggen och KNÄCKTE KNÄT. Japp, det kan man tydligen göra. Mitt högra knä, som jag vred ur led 2014, har inte växt tillbaka optimalt så det fick vi fixa. Var inte alls så obehagligt som det låter dock, nacken är värre.

Efter kiropraktorn åkte jag till Stureplan igen och beställde en grön juice på Joe & The Juice. Satte mig och jobbade där i ett par timmar med. Älskade verkligen detta, att byta miljöer, nya intryck. Så härlig arbetsdag!!

Och när jag slog igen datorn var det dags för en after work med min Millis. Vi sågs på Anglais och tjötade i ett par timmar med några glas cava under tiden.

Var så HIMLA glad när jag var på väg hem. Kände mig full av energi och tankad med vänskap. Mina fina vänner! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *