Nytt i vårgarderoben: vintagetrenchcoat från Burberry

För ett tag sedan vann jag en budgivning på en vintagetrenchcoat från Burberry och jag fick hem den för några dagar sedan (det är alltså inte den här jag bloggade om tidigare, det är en annan trenchcoat!). Blev så glad när jag öppnade paketet och såg det klassiska mönstret. En trenchcoat från Burberry är tidlös och en stabil pjäs i en garderob för någon med klassisk, mer preppy klädstil. : )

Haha, det ser verkligen ut som att jag njuter – men i själva verket råkar jag blunda när Sofia fotar!

Jag är dock lite osäker på modellen. Kragen är väldigt snäv och modellen är ganska vippig. Att ha den öppen fungerar däremot hur bra som helst, så jag ska känna lite på den innan jag bestämmer mig för om jag ska behålla den eller inte.

En sak jag verkligen gillar med den är att den har ett innerfodral som man kan ta av. Det syns kanske på bilden ovan, det avtagbara fodralet är lite kortare och mörkare än innertyget. Det är i ull och lite tjockare, så man kan ha jackan så här i början av våren och senare i höst med.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.