Nytt i necessären!

smink grandparfymeri
In collab w/ Grandparfymeri

Adlinks & credit: 

Smink från ELF & Concealer från YSL

I veckan fick jag hem ett paket från Grandparfymeri. Däri låg tre produkter från E.L.F och den klassiska concealern från YSL. Det här är första gången jag testar produkter från E.L.F men concealern har jag använt tidigare – och är väldigt nöjd med. Jag tänkte att jag ska recensera produkterna så får ni veta mer :-)

Lip Primer & Plumper:

Ena pennan är en primer som ska användas under läppstift och andra pennan är en plumper som ska ge ett extra, tillfälligt plut.

Såhär tyckte jag: Plumpern smakar kanel – gott! Och det sticker till i läpparna, brukar vara ett tecken på att det blir en effekt. Jag märker dock ingen skillnad. Däremot använder jag den gärna för att läpparna blir mjuka. Primern lägger sig som ett beigt, ojämnt lager på läpparna och det slutade med att jag fick ta bort det med en bit papper.

Eyebrow lifter & filler:

Liftern är en ljus penna som ska användas runt ögonbrynet för att markera och highlighta. Fillern är en gråbrun, hård penna att fylla i ögonbrynen med.

Såhär tyckte jag: Det här är min favoritprodukt av pennorna från E.L.F! Fillern passar perfekt till mina ögonbryn och även om pennan är tjock är det enkelt att fylla i ögonbrynen noggrant. Liftern är också bra – perfekt nyans som dock behöver suddas ut med antingen ett finger eller ett verktyg.

Eye primer & Liner sealer:

Eye primern ska användas under ögonskugga och liner sealern ska användas som en primer för eyeliner.

Såhär tyckte jag: Liner sealern rekommenderar jag absolut inte! Jag testade att stryka på den längs fransraden och det började brännas. Sjukt läskigt – den kommer jag inte använda igen. Däremot tyckte jag att primern var helt ok. Den höll inte från tidig morgon till sen kväll men den håller för en arbetsdag. För det låga priset var primern godkänd.

Concealer Touche Eclat:

En ljusreflekterande concealer som ska användas över foundation.

Såhär tyckte jag: Det finns en anledning till att den här concealern är en klassiker. Den är inte den mest täckande produkten, snarare en concealer som ljusar upp. Jag använder den som en triangel under ögonen och upp mot kindbenen. Favorit!

 

Pennorna från ELF köper ni här och concealern från YSL köper ni här!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *