Nytt i mässing till drinkvagnen

massing-shakerI helgen gick vi i butiker och jag blev så himla sugen på skeden ovan i mässing… Den är till för att röra drinkar som inte ska skakas i shaker. Och givetvis kan man ta vilken lång sked eller pinne som helst men det är betydligt roligare att ha en drinksked på riktigt. ; )

När jag bestämde mig för att köpa den blev jag varse om att mitt drinkset är i roséguld och att jag ju SÅKLART behövde komplettera med mässing. En drinkvagn kan ju inte ha massor av olika “metaller”?! ; )lagerhaus-drinktillbehorNästa fredag har vi drinkkväll här, har börjat fundera lite på vad man kan göra. Tanken är att testa alla sprit- och likörsorter på vagnen och jag skulle gärna använda alla verktyg med. Och gärna göra nya drinkar, inte de jag gör varje gång…

Har ni någon signaturdrink ni alltid gör? Ge mig tips! : ) shaker-lagerhaus

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.