Nytt från Tory Burch

Alltså!! I min önskelista (som finns här och uppdateras vid behov!) har jag sedan en lång tid tillbaka haft en mindre väska från Tory Burch. Jag vill ha en i svart med guldkedja och som är stor nog att rymma min kamera men liten nog att ha som festväska.

När min väninna Johanna var i USA för ett par veckor sedan åkte hon förbi en Tory Burch-butik och hade min önskelista i huvudet (!), så hon skickade flera bilder på väskor jag trodde jag skulle gilla(!!).

whatapp-johanna

Jag var rätt osäker om jag skulle köpa en eller inte; har ju velat ha en LÄNGE och det är en klassisk väska jag inte lär tröttna på i första taget. Dessutom går det att sälja vidare om jag nu skulle göra det.

Så medan Johanna (och hennes kille, sorry Sebbe!) fick tillbringa en längre tid i butiken due to min beslutsångest funderade jag på om jag hade utrymme i min budget eller ej för att köpa den. Det hade jag inte…

Så jag köpte den ändå :))

burch-1 burch-2Och idag fick jag den! KOLLA HUR FIN.

burch-3 burch-5Vi kommer bli bra kompisar i vår.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.