Nytt från MM Sports – ursobol, jacked xx och aminosyror

När jag hade träningsblogg hade jag ett samarbete med MM Sports under en längre period (det här var innan fitnesstrenden exploderade i Sverige och ambassadörer fanns överallt, haha). När jag istället gick över en livsstilsblogg avslutade jag samarbetet men jag har fortsatt att ha MM Sports som köpställe när det gäller kosttillskott. Varför? För att jag tycker deras produkter är bäst, rätt och slätt. Bäst smak, bra kvalité och bra pris. Jag har testat andra märken men jag faller alltid tillbaka. Så – det här är inget sponsrat inlägg utan bara ren och skär kärlek.

mm sports bäst kosttillskott

I veckan fick jag hem mitt paket innehållande Ursobol, Jacked XX och BCAA-XX.

 

Det här är det i klarspråk (och kortfattat):

Ursobol: stimulerar muskeltillväxt, sänker inflammationer i kroppen, stimulerar produktion och aktivering av brun fettvävnad. Tar den helt enkelt för att tajta till kroppen inför sommaren. Läs mer om Ursobol hos superkvinnan Martina.

Jacked XX: en pwo (pre work-out) som jag tänkte testa istället för att lägga ner massor av pengar på sockerfri energidryck. Är lite halvrädd för pwos efter mina koffeinbesvär hösten 2014, men jag kommer vara väldigt noga med dosering. Tänkte testa denna med kolsyrat vatten (älskar kolsyra) till morgonträningen.

BCAA-XX: min favoritprodukt! Aminosyror som jag alltid dricker innan/under ett träningspass för att motverka muskelnedbrytning. Sura colanappar är min favoritsmak.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.