Missoni Home, knivar från Global & filtarnas Rolls Royce

Efter eventet gick Eugenia och jag förbi NK och kikade lite. Lite lätt rusiga efter goda whiskeydrinkar gick vi direkt till Missoni Home och klämde lite på de olika produkterna. Bestämde mig snabbt för vad jag ville ha; två stora badlakan i en relativt dov kulörskala som matchar det nya badrummet.

Nu ska jag förvisso renovera badrummet så småningom men jag har svårt att tro att det nya badrummet inte skulle matcha dessa handdukar. Jag valde mellan de “klassiska” färgglada handdukarna och dessa som går i beige, brunt och pastellblått. Dessa kändes mer jag.
missoni home
Sen sprang vi in på Hermès för att vi båda var obotlig sugna på den svartgråa filten de har men den var slutsåld och de visste inte när de skulle få in den igen. Jag har ju sagt att jag BARA ska köpa saker till lägenheten som jag ÄLSKAR – men med tanke på priset på den här filten kanske det var bra att de inte hade den inne, haha. Är ju ändå en del kvar att köpa till lägenheten som bör prioriteras före en filt… (Eller?)
abaf3db9e674
Däremot köpte jag något jag behöver när jag kom hem… Passade på att beställa hem ett set med grymma köksknivar som var på kampanjpris. Min bror har jobbat som kock och han är på mig hela tiden gällande kvalité i köket så tillslut valde jag ett set från Global. Inte det absolut bästa märket, men långt från det sämsta. “Bra för nybörjare” som brorsan säger, haha.

Share:

1 kommentar

  1. Cilla
    06/01/2016 / 20:13

    Åh, såå fina handdukar! vet du vad filten kostar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.