Nytt från favoritmärket Dyrberg Kern

T-shirt Mango, Kavaj Gina Tricot, Halsband Dyrberg Kern, Långa örhängen Mango, Stjärnörhänge Dyrberg Kern

Här om veckan besökte jag Dyrberg Kerns utförsäljning. Dyrberg Kern är mitt favoritmärke när det gäller smycken, jag hittar alltid hur mycket som helst när jag går in i deras butiker. Det är skitkul – och gör det enkelt för min kille att köpa smycken till mig, haha! Föll för DK när jag hittade ett guldhalsband i mammas smyckeskrin när jag var tonåring någon gång. En gåva från min pappa till henne, som nu jag har ärvt. :) Fint ändå.

Utförsäljningen hade både smycken från tidigare kollektioner och den som är ute just nu. DK producerar nämligen aldrig samma kollektioner en gång till så vill man ha något ur en tidigare kollektion får man leta på typ Tradera och liknande. Det är jag väl medveten om då jag trodde att jag hade tappat bort ett guldarmband för några år sedan och letade över halva Internet för att hitta det. Det var dessutom en gåva, usch vilken ångest. Hittade det ett halvår senare i en resväska.

Halsbanden i bild är nya, likaså stjärnörhänget på bilden nedan. Köpte allt på utförsäljningen. Även om det är ett lägre pris än vanligtvis blev jag förvånad över hur dyrt det trots allt blev, haha. Men! Räknade ut att jag hade sparat 3-4000 kronor så helt klart värt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.