Nyfriserad; sommarfräscht och kortare lugg

blondIgår besökte jag en av mina två frisörer och ordnade utväxten, luggens längd och nyansen. Blekte lite osv. Blev så nöjd, som vanligt! Påminn mig om att blond är den hårfärg jag trivs bäst i, för jag vet att jag kommer att börja tvivla i höst ;-)

Igår morse var jag ute och sprang på Gärdet. Det var svinvarmt, massor av människor utomhus och jag hade ett glädjerus som var svårt att tagga ner. Jag sprang liksom och log mot ALLA jag mötte, skrattade lite för mig själv och måste ha sett… Typ hög ut. Var så glad.

 

Share:

1 kommentar

  1. frida
    06/05/2016 / 00:20

    vart kommer solglasögonen ifrån? dö snygga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.