By Thowe

Nyårslista för 2013

Jag har googlat som en galning efter en passande nyårslista för året som har gått men jag tycker inte att någon känns särskilt kul att fylla i. Då gjorde jag en egen, helt enkelt!

Här är min nyårslista för 2013:

Vad var det bästa med 2013? sommaren. ahh denna ljuvliga sommar vi njöt av. och givetvis att jag blev antagen till MI!
Vad var det sämsta med 2013? bra fråga. det har inte hänt något extremt men kanske att jag har varit väldigt orolig?
Var du utomlands i år? ja, två gånger till Köpenhamn. i juli på weekendresa med killen och i oktober på Elevate med familjen.
Vilka händelser har satt sig på minnet? elevate i oktober. eddies b-dayfest i februari. min födelsedag i september. när jag fick samtalet från MI i våras. byråstämman med lindahl i maj.

Hälsa

Vad skiljde träningsåret 2013 från träningsåret 2012? jag har blivit galet mycket starkare vilket är skitskoj! under 2012 körde jag mest korta lunchpass med superset, i år har det varit längre pass innan eller efter skola/jobb. har satsat mycket på teknik och att lära mig fler övningar. jag har verkligen utvecklats! mycket mer cardio än tidigare, men i form av spinning/hiit istället för löpning.
Vilken övning var favoritövningen? stela marklyft, mumma. den tar som fasen i bakre lår. cable kick-back har också varit en favorit lika som chins/pullups med hjälpmedel.
Har du hittat en ny träningsform som du gillar? jag tokgillar att träna innan frukost. och snabba styrkepass ska det vara! men ny? hmm. 302010-passet på sats, kanske. men det har jag tröttnat på nu…
Vilka måltider har varit favoriterna? i början av året dog jag för kvarg, jordnötssmör och frysta hallon. har ätit mig mätt på lax med örttäcke och njutit av carpaccio.
Har du varit snäll mot dig själv? både ja och nej. beroende på dagsform typ. men övar hela tiden på att vara min bästa vän.

Framtiden

Hur ser nyårsplanerna ut? det blir middag med drygt ett dussin vänner ute på landet. jag kommer att vara nykter för att kunna köra hem oss någon gång efter tolvslaget. tråkigt, men jag offrar champagnen när vi reser dagen efter.
Vad ser du mest fram emot 2014? resan med eddie. lia-perioden på newsme. OS! när våren börjar nalkas. uteserveringar med klassen. åka skidor hos farfar. se färjestad. uppleva sommaren i karlstad. fylla år, hurra! fan, längtar. 2014 känns som ett grymt år.
Finns det något du är orolig för inför 2014? nja. jag ska ju inte oroa mig. men jag håller tummarna för att lägenheten och innehållet håller (förra året brakade ju tvättmaskinen, rolig utgift!) och att extrajobb under sommaren löser sig.
Tror du att 2014 kommer överraska dig? På vilket vis? ja. jag tror att 2014 kommer bli asbra. på riktigt. jag har alla förutsättningar för att skapa ett grymt år. typ första gången jag på riktig känner såhär.
Vad kommer du att fokusera på 2014? nätverk och byggande inför framtiden. lära mig mycket inom mitt område. träna och utvecklas på gymmet.

Karriär

Jobbar du på en arbetsplats du vill vara på, eller går du den utbildning du vill? JA! är precis där jag ska vara just nu.
Hur ser planerna ut inför nästa år? lia på newsme. kommer bli fett, tror jag. fortsätta extraknäcka som webbredaktör. jobba extra lite här och var för att få cash men också satsa mycket på att nätverka inför framtiden. kanske lia 2 utomlands, vore en dröm.
Hur ska du agera för att komma närmare dina mål? vara öppen för nya möjligheter, om det så är mingelträff eller affärslunch. ha ett öppet perspektiv och se varje människa utan fördomar. vara tacksam för de möjligheter jag får och agera efter ett syfte. utmana mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *