By Thowe

Nyårslista 2015

årslista-blogg-2015

Gjorde du något under år 2015 som du aldrig gjort förut? 

MASSOR! Och tack universum för det, haha! Jag åkte till Montreal och såg Formel-1 (hur ballt?!), tog examen från min utbildning, var brudtärna på min styvsysters bröllop, startade matblogg, praktiserade på PR-byrå m m…

marcusrosbergdepå

Genomdrev du någon stor förändring? 

Nej, inte egentligen. Jag började landa i vem jag är och vad jag vill redan förra året och detta år har jag försökt placera ut rätt pusselbitar, så att säga. Det har gjort att vissa ”självklara” saker inte alls har varit så självklara och jag har varit väldigt förvirrad i perioder. Men en stor förändring har inte skett.

htb-60

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2015? 

Min styvsyster fick sitt andra barn, en pojke!

per-loke

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 

Det datum jag minns på rak arm var 12 maj, dagen då jag träffade Kajsa för första gången. Vi har bestämt oss för att fira vår årsdag på något sätt. Tänk att det klickade så bra mellan oss! Idag är hon en av mina absolut närmaste vänner.

Skärmavbild 2015-09-16 kl. 10.16.35

Dog någon som stod dig nära? 

Nej. Men min styvmammas bror gick bort i cancer i våras.

Vilka länder besökte du? 

USA (New York) i maj och Kanada (Montreal) i juni.
newyork-jan-eu nyc-ralph-lauren pizza-newyork1 thowe-eu-rangers

Bästa köpet? 

Oj, svår fråga! Hade flera bra svar men kom på att alla svar var presenter på något sätt. JO! Nu så: mitt SATS-kort! Så mycket glädje och hälsa i det köpet<3

Skärmavbild 2015-10-10 kl. 09.45.30 thowe-humlan-1 vecka-2

Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Massor. När jag fick högsta betyg på examensarbetet. När jag landade ett jobb direkt efter examen. När jag hörde ljudet från F1-motorerna för första gången på plats. När jag fick jobbet på Aller. När jag fick min systemkamera. När vi köpte biljetterna till New York. När jag och Kajsa bestämde oss för att boka hockeyresan.

race23 middagsibner1 sommarmiddag7

Saknar du något från år 2015 som du vill ha år 2016? 

En flytt, helst innanför tullarna. Fler resor. En rygg som håller.

bolinderstrand

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Tjänat mer pengar.

champagne3

Vad önskar du att du gjort mindre? 

Äsch, en del. Men får panik på att vara PK ibland. Men visst, kunde ha minskat hetsen med marklyft så att ryggen åtminstone hade haft en chans att byggas upp från grunden.

Favoritprogram på TV? 

(Den här frågan kommer inte att finnas om 2 år.) LINJÄR TV? Nyhetsmorgon!

gamla-stan jesper-thowe nelson-jesper

Bästa boken du läste? 

Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Den var fin. Läser för lite märker jag.

Största musikaliska upptäckten? 

Äh? Typ boybands förmodar jag, haha.

Bästa helgen? 

Oj, har så många härliga helger. Men den helg som dyker upp snabbast är en sommarhelg i början av augusti när det var rejält varmt och det var spontana aktiviteter hela helgen. Jag umgicks med mina gamla killkompisar och Millis, hängde i poolen hos ena killens föräldrar, drog ner till stranden och lirade volleyboll, gjorde oss i ordning och så var det plötsligt hemmafest på en annan polares balkong osv. Så härligt.

lördag-häng lördag-dagshäng

Vad var din största framgång på jobbet 2015? 

Finns flera framgångar att nämna, speciellt med tanke på att jag har gjort flera olika saker det här året. För mitt personliga varumärke så har bloggen utvecklats och är nu en intäkt. Det känns häftigt.

Din största framgång på det privata planet? 

Jag är oerhört stark i mig själv. Inte vid alla tillfällen (vem är det egentligen) men jag har en grundstyrka som jag har jobbat upp. Tack till motgångarna under 2014 och i början av 2015, säger jag bara.

thowe-frukost-1

Största misstaget? 

Tror egentligen inte på misstag, åtminstone inte mindre sådana. Väljer att tro att allt har sin plats osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 

Högre toppar, något djupare dalar men samtidigt med ett bra grundhumör.

farfar11 hejj

Vad spenderade du mest pengar på? 

Väskor, smycken och drinkar.

Något du önskade dig och fick? 

Ja, massor. Rent materiellt; en systemkamera, Hermèsarmbandet, en resa till New York, en resa till Montreal, två jobb, en intäktsmodell på bloggen osv.

25fest-11 födelsedag-2 ninja-warrior-2016

Något du önskade dig och inte fick? 

Den där flytten som ständigt ekar i mitt huvud, hehe.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? 

Fick ballonger, champagne och tårta när jag vaknade. Lunch ute med chefen. Eftermiddagschampagne med Johanna. Sedan drinkar på Noshen med Eddie och middag med presenter på Svartengrens.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Ännu fler rehabtimmar!

datenight-5

Vad fick dig att må bra? 

Att umgås med Nelson (hunden!), tillbringa otaliga timmar på gymmet, umgås med mina närmaste tjejer, drinkkvällar med vänner, framtidssnack med mina föräldrar och närhet med Eddie.

Vem saknade du? 

Två personer. Min styvsyster och min bästa vän som jag då och då under årets gång inte hade så nära relation med.

De bästa nya människorna du träffade? 

Kajsa Kex är ju ett givet svar på denna fråga<3

scandic-4 scandic-7

Mest stolt över? 

Att jag inte ursäktar mig.

Högsta önskan just nu? 

Att jag ska trivas på nya jobbet och göra bra ifrån mig. Samt att rygg osv blir 100%.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Investera i aktier.

gulddraken2

Stulen härifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *