Nyår i Spanien!

Igår gjorde jag något så härligt som att boka en resa.  Och inte under vilken tidsperiod som helst, utan över nyår. PEPP! Jag har aldrig firat nyår utomlands tidigare. Bara vetskapen om att vi kommer få några varma, ljusa, soliga dagar utomlands i mitten av den kalla vintern gör så mycket. Jag är fullt medveten om att jag inte ens har gått på sommarsemester än, men jag kunde inte hålla mig… :) Jag och Jocke åker ner tillsammans med Louise, hennes kille och ett gäng andra vänner vi (ännu) inte känner. Så kul!

När jag skrev det här inlägget om privatekonomi och budget var jag tydlig med att resor är viktigt för mig och mitt personliga välmående och att jag har en sparkategori enkom för det. Så här några månader senare kan jag stolt medge att jag har gjort rätt val i mångt och mycket, troligtvis kommer även början av 2018 bjuda på något roligt om det vill sig väl. :)

(Med andra ord: ännu en ny resekategori i bloggen, Palma 2017/2018!)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.