Nya sminkfavoriter för ögonbryn och läppar

glossy-2
Här är två av mina nuvarande sminkfavoriter, båda två fanns med i goodiebagen från Adtraction (i Glossyboxen).
glossy-6
Snygga förpackningar! Ett läppstift i matt gammelrosa och Gimme Brow – en brynborste med färg.
glossy-4
När jag var liten hade jag så extremt fula ögonbryn. När jag var i yngre tonåren plockade jag bort i princip alla hårstrån i mitten av brynen (hade på riktigt en light-lightversion av unibrow, hehe) men de är verkligen så ojämna. Mitt vänstra ögonbryn är supersnyggt medan mitt högra.. väldigt mycket mindre snyggt. Jag har testat det mesta som formar/fyller i brynen men det ser antingen väldigt fejk ut eller bara så himla ojämnt.

Men! Så testade jag den här produkten och nu fyller jag enbart i den formen jag har. Det blir liksom riktigt bra och ser naturligt ut. Jag försöker inte jämna ut ögonbrynen och måla utanför för att de ska bli lika varandra… Ska fota någon dag så får ni se. Men väldigt, väldigt nöjd med denna produkt i alla fall.
glossy-3Och så det här fina läppstiftet som är mer gammelrosa i nyansen och matt. Älskar det och har det i handväskan varje dag numera. :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *