Nya möbler till lägenheten

Eller i alla fall en ny möbel… Är vad jag funderar på just nu. Jag gillar egentligen soffan jag har nu. Det är en tvåsitsig Howardsoffa i beige tyg, guldknoppar till ben och med en lätt svängning. Klassisk och snygg.

Men den ÄR för stor. Trots att det egentligen är liten. Jag har ju prioriterat en drinkvagn och att ha ett riktigt matbord istället för ett klaffbord och då finns det inte särskilt mycket yta kvar till säng och soffa. Det fungerar om lägenheten är städad och jag är själv men så fort någon sover här med packning eller det är lite stökigt blir det tajt som tusan.
missoni svenskt tenn soffa och brickbordNu står soffan längs fönsterväggen och matbordet står i hörnet där soffan stod på bilden. Men det blir ändå lite för tajt.

Så nu är min tanke att sälja vidare soffan. Kajsa är första spekulant men om hon ångrar sig och inte vill ha den så lägger jag upp den på Blocket.

Jag menar, jag sitter ändå i princip alltid vid ett bord om jag dricker vin med tjejerna, haha. Kan lika gärna investera i snygga, bekväma köksstolar och socialisera vid matbordet än i en soffan som ändå bara används som “släng kläder, väska och post här”.

Så istället kikar jag på en fåtölj likt den nedan… Så förbannat snygg och inte svindyr heller.

bla sammetsfotolj 2 bla sammetspall

Share:

2 Kommentarer

 1. Linnea
  08/13/2016 / 09:43

  Jag är också spekulant om det blir till att sälja!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   08/18/2016 / 23:14

   Lovar att lägga upp den här om hon ångrar sig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.