By Thowe

Numera: wagnerlarsson.se

Efter att ha bloggat på bloggportalen Nouw sedan juli bestämde jag mig slutligen för att gå tillbaka till WordPress och fortsätta som innan. Dessvärre innebar det en hel del problem med mitt gamla arkiv som sträcker sig så långt som 5,5 år tillbaka i tiden.

Jag har försökt att flytta över så mycket som möjligt och nu ligger mitt arkiv på plats. En del djuplänkar (egna länkar i ett blogginlägg som går till ett annat blogginlägg) verkar inte fungera men av det jag har sett så ska det ”gamla” arkivet vara på plats. Däremot är majoriteten av alla bilder från juli 2018 och framåt borta. Eller, de finns kvar i inläggen på nouw såklart. Men de följde inte med i flytten. Jag har försökt lägga in en del bilder manuellt men eftersom Nouws särskilda blockdesign följde med i flytten så måste jag göra om hela inlägget och inte bara lägga till bilder. Det tar ganska lång tid så min plan är att enbart göra det för de inlägg som jag märker drar mycket trafik (alltså läses av många) och inlägg som jag har lagt ner mycket tid på.

Om du saknar bilder i ett inlägg som du gärna vill se bilder i, 
kommentera så löser jag det!

Så, nu kan man ju fråga sig varför jag flyttade tillbaka? Anledningen till att jag flyttade från början var för att Nouw har en väldigt smidig mobilapp att blogga från samt att det är enklare att kommentera. Nu vill jag dock inte mobilblogga längre, utan ha lite mer kvalité på inläggen. Dessutom insåg jag att det var galet mycket reklam på bloggportalen.

Med wagnerlarsson.se äger jag allt, det är lättare att hitta inläggen via Google (Nouw’s plattform är sämst på SEO, tyvärr!) och jag har större friheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *