NU VÄNDER DET!

God kväll vänner!

En betydligt gladare tjej bakom skärmen idag än i förrgår, haha. Igår eftermiddag stod jag i receptionen och väntade på två kollegor som jag skulle sällskapa med till flygplatsen. Fick då ett sms från SAS där det stod att mitt flyg var inställt och att jag var bokad på 18:15-flighten, alltså en timme senare.

zZzZz… Var inte glad här. 

Bestämde mig för att åka till flygplatsen ändå eftersom jag kunde följa med Fredrik in i loungen. Kändes mer motiverat att jobba från en fåtölj med gratis mat och dryck än sitta kvar på kontoret och vara sur. Vid halv fyra vinkade jag hej då till Fredrik och Peter som skulle med 16:00-flighten och förbannade att jag inte skulle vara hemma på flera timmar. MEN… Nu ni, det var här det vände.

Vid 15:45 ropade SAS ut att de resenärer utan bagage som skulle till Stockholm med en flight efter 16:00 kunde eventuellt få plats på 16:00-flighten. Jag slängde ner datorn i väskan och drog LÖPEN till servicedesk och bad om en plats – vilket jag också fick! Halvsprang till gaten och var på ett så oerhört glatt humör att jag nästan skrattade för mig själv där jag satt i mittensätet i flygplanet. Innan vi lyfte hann jag till och med förbeställa en taxi som stod och väntade på mig när jag anlände till Arlanda.

Jag blev så glad över detta att jag hade en varm känsla inom mig för resten av kvällen, haha.

Nu ni. Nu vänder det. Jag känner det på mig.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.