Nu tar jag helg.

 

Vid halv sex redigerade jag sista bilden och korrläste texten innan jag tryckte på “Skicka” till redaktören. Och nu, en halvtimme senare, ligger jag som en däckad säl i soffan. Jag förmodar att jag kan slappna av nu, arbetsveckan är över och det är okej att vila.

Nog för att det går att jobba om man inte har feber men är man sjuk är man sjuk och ska jag vara ärlig hade det nog varit bäst om jag bara hade sovit hela dagen istället för att skriva artiklar. Men men, jag gjorde ett val och baserade det på annat än min egen hälsa och då får jag helt enkelt stå för det. :)

Imorgon ser jag fram emot att bara sova ut och att troligtvis ägna dagen åt att kolla Suits och Homeland snarare än att svettas igenom mina träningskläder på timmeslånga spinningpass som jag egentligen hade velat göra, hehe.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.