Nu har vi en julgran!!

Hej kompisar! Usch vilken dag alltså. Först nu som det börjar kännas bra. Imorse vaknade jag vid fyra av att jag kallsvettades och hade mensvärk. Fy :(( kände mig ganska ynklig då. Somnade om och vaknade med inte riktigt lika ont, men ändå en värk som gjorde att jag tog beslutet att jobba hemifrån. Jobbade i ett par timmar innan jag blev både illamående och fick huvudvärk så då la jag bort datorn, hämtade värmedynan och gick och la mig. Blev en sjukdag istället för en jobba hemifrån-dag, men jag får ta det helt enkelt.

Framåt kvällen skulle Joakim och jag förbi lägenheten så jag gjorde mig lite snabbt i ordning och åkte dit. Det gick snabbt, hämtade mest post, och sedan åkte vi för att… Köpa julgran!!!

jul1

Resten av kvällen har vi klätt granen och slagit in julklappar. Jag fick julkänslor redan i slutet av november men en julgran gör ju att det eskalerar å det grövsta. Addera julmusik på hög nivå, ett dussin levande ljus och en nystädad lägenhet och livet känns ganska bra. Plus att såväl huvudvärk som mensvärk börjar ge med sig, så imorgon är jag nog människa igen. Tur. ; )

jul2 julgran

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.