Nu är hösten som bäst!

Måste visa er den här snygga isbiten! Det syns inte jätteväl men det är en stor diamantkub. Jag fick ett gäng olika isformar av en tjejkompis på Roswi när jag fyllde år, bl a några riktigt stora. Jag älskar ju stora isbitar och det blir så himla snyggt i drinkar!

Åh, fredagskvällen var en riktigt härlig höstkväll. Precis en sådan jag “fantiserar om” när jag tänker på en mysig höst. Efter jobbet drog jag till gymmet, har en tuff period nu och är inte alls sugen på att träna men jag tror att det bara är att kämpa igenom passen så släpper det snart och blir kul igen. Känns bara inte som att jag har någon kräm i musklerna.

Men trots det kändes kroppen härligt mör, avslappnad och varm efteråt. Jocke åkte till Ica medan jag tände ljus i lägenheten och plockade fram grejer till kvällens middag. Nyduschad och varm i mjuka tights och en harmonisk känsla. Hällde upp ett glas rött från en flaska vi fick av Angela och Max som var helt fantastiskt gott, det får bli vårt nya husvin. Tack vänner!

Middagen serverades med lugn pianomusik i bakgrunden och med vind och regn som yrde utomhus i mörkret. Lugna fredagskvällar med min kärlek när det är som bäst.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.