Inredning

Nu är det jul här i vårt hus…

Hej hej!

Vad tycks om våra nya ljusstakar? Jag har kikat på dem lääänge, men har tyckt att priset är lite för saftigt. Men på Black Friday var det 50%. Så då slog vi till! Finns här, för den som är sugen.

Blommorna fick vi av Jockes föräldrar i helgen, wow så fina de är. Hoppas de håller länge.

Det är samma sak, varje år så här i december. Jag kliver in i ett äkta mysläge. Alltså, bara jag TÄNKER på att julen närmar sig så blir jag pirrig och allt som känns lite jobbigt just då blir betydligt lättare att handskas med. KAN NI TÄNKA ER ATT JAG HAR JULLOV OM TVÅ VECKOR!!

Av någon anledning vill jag trycka in så mycket som möjligt under december månad med, roliga aktiviteter alltså. Försöker fylla dagarna och kvällarna med härliga saker och pynta min väg till julen på ett mysigt sätt. Vet inte hur jag ska förklara det, men känner mig väldigt rofylld nu. Det är synd att jag inte kan embrace:a detta förhållningssätt till månader som november, januari och februari!

Idag har jag funderat på hur vi ska fira nyår, jag har SÅ många idéer för hur jag vill göra nyårsafton hos oss så glittrig och rolig som möjligt för de inblandade. Jocke bara skrattar åt mig när jag delger mina tankar. Men mer om det när det närmar sig!

Nu måste jag stänga ner datorn och försöka slappna av, igår kväll låg jag och vred på mig till halv 2.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *