Nikes release i Paris, middag på Dave & Fashion Week after party

Här är sista inlägget om pressresan till Paris där Nike hade bjudit in influencers och press från hela Europa inför deras lansering av nya kollektionen Nike Beautiful x Powerful. Min intervju med Nikes designer Marie Crow och hennes tankar kring kollektionen finns på ELLE (väldigt kort), klick! Och så fort min intervju med kollektionens ansikte utåt, Izabel Goulart, länkar jag såklart till den med.

Nu tänkte jag dela med mig av söndagen, från morgon till natt. Enjoy! :-)
lordag28
Vid halv åtta mötte jag resten av gänget i hotellets lobby. Snart fick vi skjuts till en träningsstudio i närheten där vi skulle möta upp Izabel och resten av Nikegänget för uppvärmning.
lordag27
Vi hade fått frågan om vi ville springa loppet “We run Paris” och jag tackade nej då jag trodde att vi var typ 30 personer och jag såg framför mig hur alla sprang under 45 minuter och jag lufsade efter. hehe. Märkte sedan att det var 15 000 personer (!) som skulle springa så det hade liksom inte gjort något om jag hade gått 2 kilometer… Ångrar mig så mycket, hade varit fett att springa i Paris! Lärdom: våga ändå. 
lordag30
lordag31Medan Izabel och gänget sprang loppet var vi en handfull tjejer som satte oss på ett ställe i närheten och åt frukost. I Paris finns det verkligen inget laktosfritt, varje gång jag skulle beställa en kaffe fick jag knapra laktospiller – tackade min lyckliga stjärna att jag valde att ta med dem!
lordag13paris-fw2
Det var SÅ kallt. Drog på mig både poncho och trenchcoat men hade behövt en ullkappa snarare.
lordag21
Vi fick någon timme “fri tid” mitt på dagen, jag passade på att ta en nap och springa ut på stan och köpa kaffe. :-)

Sedan satte vi oss i bussen som skulle ta oss till Nikes showroom där pressreleasen skulle äga rum. Nikes designer Marie Crow presenterade skorna och Izabel Goulart svarade på frågor.
lordag20
lordag18lordag17Sedan fick vi en exklusiv intervju med båda två var för sig, jag var först ut. Intervjun med Izabel finns som sagt att läsa på ELLE.se inom kort (och troligtvis även i nästa nummer av ELLE, fast med andra frågor!).

Efteråt satte vi oss i bussen igen och blev skjutsade till en otroligt fin lokal där vi åt lunch.
lordag15
lordag16
lordag19
Jag fick en risotto och pulled pork-liknande eftersom det var laktos i de ordinarie rätterna.
lordag23
lordag24
När lunchen var klar gick vi en trappa ner för paneldiskussion med en handfull inspirerande kvinnor. Nikes kampanj handlar om att lyfta fram kvinnor och hylla våra olika segrar, läs mer om kampanjen på ELLE.se här. lordag25I panelen fanns Phoebe Lovatt (the WW club), Naomi Shimada (“plus size”-modell), Louise Chen (Girls, girls, girls), Sandy Liang (designer) och Elle Hankinson (modeikon och löpare). Dessa kvinnor har på olika sätt omfamnat olika segment och gjort det grymt. Väldigt intressant att lyssna på!
lordag12
Därefter följde intervjuer och fotografering innan vi åkte tillbaka till hotellet. Här var den officiella dagen slut men vi var ett gäng som bestämde oss för att gå ut och äta. Vi hade drygt en timme över så jag korkade upp en flaska champagne och la mig i badet ett tag…
lordag26
Sen gjorde jag mig i ordning och resultatet blev så här: (klänning – asos, kavaj – syrrans, vintage – halsband – sofias, armband – balenciaga)
fashonweek1
Vi tog en taxi till restaurang Dave, en asiatisk pärla med massor av rörelse och intressanta människor. Inredningen var fantastiskt, det var foton över hela väggarna med kändisar som hade varit där och ätit. Här är gänget utanför hotellet:
lordag-6
lordag-1
lordag-2
Och maten… Alltså. WOW. Så gott. Vi bad ägaren att ta in allt han tyckte om och så kunde vi dela på det istället. BRA strategi!
lordag-3
lordag-13Det här vinet gillade jag verkligen. Efter lite googling såg jag att det inte ens är dyrt, bra grejer!
lordag-11
Efter ett par timmar tog vi en Uber till Raspoutine där Paris Fashion Week afterparty ägde rum. En klubb med röd sammet överallt, fet musik, fri bar och jävligt intressanta människor att spana på. Vi dansade ett par timmar innan det var dags att åka tillbaka till hotellet och säga god natt.
lordag-8lordag-7
Måndagen har jag redan bloggat om här:
Måndag i Paris
Sista dagen i Paris; Eiffeltornet, jobb & känslostormar

Tack Nike och AwB för en grym helg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.