New York Rangers-merch och problem med bäckenbotten igen

Idag gick jag lite tidigare från jobbet för att hinna med ett litet studiebesök hos Kajsa som jobbar med Gameday. Jag ville testa ALL merch de hade från New York Rangers. Har ju en del, men man kan alltid ha mer, hehe…

Hittade bland annat den här som jag vill ha. Hint, hint Jocke!

Jag ligger i soffan och har lite svårt att röra mig. Smärtan i bäckenbotten och blygdbenet är tillbaka, precis som i våras. Det känns som att min svanskota låser sig och sedan ilar det ut mot höfterna, ner i underlivet (svårt att förklara, men typ) och fram mot blygdbenet. Det känns svullet i hela området. Imorgon ska jag som tur är träffa Robin, min naprapat, så han ska få kolla på mig. Flera dagar i rad har jag fått ett hugg i vänster höft som har fått mig att hastigt huka mig och sedan inte kunna röra mig på ett tag. Helt galet att det är så här. Undrar verkligen vad det är som är problemet. Önskar bara att jag kunde träna som alla andra. I nuläget vågar jag bara träna cykel och viss styrketräning. Jag vill kunna göra allt. :(

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.