NEW YORK RANGERS – LA KINGS

25 27Igår började vi som ni redan läst på Pennsylvania 6 för middag. Inget ställe vi går tillbaka till. Arenan skulle öppna först vid sex så när vi var klara ville vi döda tiden på ett annat ställe. Det blev…

29 30 28En kaffe! Förbannad kyla innebär ett måste av varm dryck innanför västen (och inte bara en berusande sådan).

31Men vi ville såklart ha det med. Vi hade 17 minuter på oss men med 1 klunk i minuten skulle vi hinna dricka upp vinet innan vi begav oss mot arenan som låg precis intill.

32 33Efter en snabb säkerhetskontroll var vi inne i arenan och lätt lyriska över att äntligen vara på plats. Trots att jag var i The Garden för ett par år sedan var det som att vara där för första gången igen.

34Vi blev ju HELT tokiga över att prosecco serverades i små gulliga plastburkar (?!) och var såklart tvungna att köpa en varsin.

35

Och så var vi på plats… Den adrenalinkicken var inte att leka med. Trodde Kajsa skulle gråta vid fler än ett tillfälle.

40 36När värmningen började drog jag tag i Kajsa och sprang ner till plexit. Älskar att man kan vara så nära isen, varför finns det inte i SHL?

38 39 41

Alltså! Dör sötdöden!37 43Sedan fort upp igen för nationalsång och matchstart. Vi hade sjukt bra platser, sist jag såg NHL här satt jag a l l r a längst upp, haha… Lite skillnad.

44 46 42Pausunderhållning iform av t-shirtskott och massor av annat. Drömmigt.

48 47Kajsa intervjuade årets sötaste supporter Chase. Läs den intervjun här!

Matchen slutade 4-5 efter förlängning.

 

Nu måste jag springa – guidad tur i MSG väntar! Puss!

 

 

 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *