New York och första dagen på jobbet.

God kväll mina vänner!

Första dagen på nya jobbet idag och det kändes alldeles utmärkt. Tror fan att jag har prickat rätt. Så glad att Jens tog kontakt med mig i vintras och att han övertalade mig om att komma på möte, trots att jag då var involverad i en annan process. Så tack Jens! :)

Är rätt slut i skallen vilket inte är särskilt konstigt när det är nya intryck överallt. Ser fram emot att lära känna mina kollegor, att skapa rutiner och att utvecklas. Heja!

75ef498edf4531142ae51f576a7a32dfTill något annat! I mitten på februari åker jag ju till New York och förutom att se hockey vill jag göra en hel del annat. Kajsa och jag har bestämt oss för att lägga sömnen på hyllan och försöka göra så mycket som möjligt – SÅ! Vad får vi inte missa? Vi båda har varit i New York flera gånger tidigare, så de typiska turistplatserna är vi inte intresserade av – men däremot vill vi ha tips på upcoming barer och restauranger. De som gör det där lilla extra…

Tror nog jag ska se om hela Gossip Girl för tredje gången. Få lite extra New York-känsla. Passar ju en NHL-resa. ;-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.