New York i oktober och Bali i vinter?

Mitt sug efter världens bästa New York har satt igång på allvar. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan att bo där ett tag. Det är verkligen en prioritet på min bucketlist. Rangers spelar första hemmamatchen en lördag, den 13:e oktober. Man är ju inte LITE sugen på att åka dit då. När jag besökte New York första gången var jag där i oktober och det var fortfarande sensommar då.

Kanske en långweekend till New York i oktober (med tillhörande hockeymatch!) och en lite längre solresa över jul/nyår alternativt runt januari/februari? Att ha resplaner gör mig ännu mer sporrad till att spara ihop pengar, vara ekonomisk och inte köpa mat ute hela tiden (… singellivet, osv).

Men först: semester på hemmaplan. Eller åtminstone i Sverige. Det ska också bli helt underbart!

new york 44 35 nyc thowe-nyc thowe-eu-rangers new-york-airport

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.