NEW YEARS EVE 2015! (Bildbomb!)

Här kommer en bildbomb från nyårsafton 2015!nyår3 nyår1

Nyårsafton började hemma hos Angela och Max på Norra Bantorget där vi lämnade av vår väska och tog en fördrink (samt lånade en större mängd hårvax och hårgele av Max eftersom Eddie bevisligen inte har något hemma, hehe). Strax efter sex begav vi oss mot kvällens värdpar Emelie och Andreas som bodde bara några minuter därifrån. Så skönt att slippa tunnelbana, taxi och bussar!

Vi var nio personer varav fem av dessa hade jag aldrig träffat tidigare. Vi började kvällen med att dricka bubbel och mingla i deras vardagsrum medan några i sällskapet gjorde i ordning middagen. Sån lyx!

nyår4 nyår5

nyår8nyår7Till förrätt serverades det skagenröra á Angela och Pol Roger. Vi fick små lappar med uppdrag att klara av under kvällens gång, min var “förstora upp samtalsämnen och gör de komplicerade” (eller något liknande) och jag blev ju avslöjad direkt. Är sämst på sånt där, haha!

nyår10 nyår11 nyår6Till varmrätt serverades en magisk oxfilé, tack för det Max! Under middagens gång gick vi varvet runt för att berätta om det sämsta och det bästa med 2015. Jag har haft väldigt många bra händelser under årets gång och några få som känts riktigt tuffa. Jag brukar vara väldigt öppen av mig men här körde jag på ett säkert kort istället; sämsta: Färjestad vann inte SM-guld. Bästa: få se F1 live.

nyår12 nyår14 nyår15nyår16Därefter blev det efterrätt signerade Angela; en snickerskladdkaka! Alltså herregud. Jag dog.

nyår13 nyår17Sedan började det närma sig tolvslaget och då sprang vi ut på gatan. Andreas öppnade alla dörrar på sin bil och spelade Abba medan vi korkade upp och kramades.

nyår21 nyår19 nyår20Och givetvis skulle det sabreras!

nyår22 nyår23 nyår26 nyår30
Vidare upp till Tegnérlunden för att smälla raketer… Älskar bilden på mig och Max, haha! Jag rökte cigarr och när Eddie skulle fota hade jag rök i munnen som jag höll kvar, inte så smart – började hosta och därefter togs bilden när vi skrattar åt det hela. :-)

nyår24 nyår25 nyår27Upp till lägenheten igen för mer champagne och fest!

nyår31 nyår32 nyår33 nyår34 nyår35 nyår36 nyår37 nyår38nyår40 nyår43Ni vet när man efter ett par drinkar ba “shit, jag är FETT on point just nu” och så ser man bilderna dagen efter och känner mest… Nä…

Men kul var det ;-) Mest överraskande var nog Andreas och Fridas dance skills som de visade framåt småtimmarna – wow!

nyår46Vid fyra promenerade vi hem till Angela och Max. De lånade oss deras sovrum vilket vi är så otroligt tacksamma över<3

När vi vaknade på morgonen hade de dukat upp såhär fint. Jag låg kvar i sängen och lyssnade på gängets stories från kvällen innan.

nyår45Tusen tack för ett riktigt bra nyårsfirande alla inblandade! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *