När verkligheten är bättre än drömmen

De senaste veckorna har jag sovit ganska få timmar per natt. Det har fungerat helt okej, kanske mest för att jag lever på lyckorus och solsken.

Det är tråkigt att sova. Vanligtvis älskar jag känslan av att krypa ner i min mjuka säng, dra det fluffiga duntäcket över huvudet och fantisera om livet innan sömnen börjar ta över mina tankar. Men nu? Nu vill jag ju inte sova. Alls. Jag vill vara vaken, ligga nära, äta tidiga frukostar i morgonsolen, tillbringa sena nätter med vänner, dansa, gå ut och springa i morgondagg, äta långa middagar och dricka goda drinkar. Men det fungerar ju inte i längden, hur gärna jag än vill vara vaken och insupa allt som livet erbjuder just nu.

Den senaste 1,5 veckan har det i princip bara blivit värre. Nu vaknar jag flera gånger per natt, är rastlös och kan inte komma till ro. Istället vill jag gå upp och ta tag i dagen – vilket såklart inte är någon idé när klockan är typ 03:41. Så jag är lite mosig i skallen, typ hela tiden.

Men jag tycker bara att livet är så roligt att leva just nu. Verkligheten är bättre än drömmen så varför ska jag då sova?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.